① 03838-226217 Tele-Fax: 03838-226218 Email: diproserchhip@gmail.com

## PRESS RELEASE

PR (SCP) No.96/2021

## BYE ELECTION GENERAL OBSERVER IN NODAL OFFICER TE MEETING PUI



**Dated Serchhip, the 30th March, 2021:** Vawiin hian Pu Lokesh Kumar, IAS, General Observer fro 26- Serchhip ST AC bye election chuan Election Nodal Officer te DC Meeting Hall ah meeting a neih pui a. Inhmelhriatna hun leh hmalak tawh chin tlangpuite sawi hona hun an hmang.

Pu Lokesh Kumar chuan, meeting chu Nodal Officer te hmalak tawh dan kimchang inzawhfiahna hun a nih lem loh thu leh inhmelhriatna leh hmalak tawh chin tlangpui inhriatpui tawn nana buatsaih a nih thu a sawi a, Nodal Officer hrang hrangten an chanvo te hrilhin an hmalak tawh china thil pawimawh zual te an tarlang bawk a, Observer hian zawh duh a neih thenkhat te zawtin; inthlan inbuatsaihna kal zela sawi duh an neih te an sawi ho zui a ni.

General Observer biakpawh theihna Number hi Serchhip DIPRO & Bye Election Media Centre chuan vawiin vek hian mipuite hriat turin a tlangzarh tawh a, inthlanna thila amah be pawp duh leh hmaichhan ngeia kawm duhte tan biakpawh theih reng a ni.

Meeting ah hian Pu Kumar Abhishek, IAS, DEO leh RO ni bawkte, Pu Amol Srivastava, IAS, ARO te Pu Stephen Lalrinawma, SP Serchhip leh Nodal Offic er te an kal kim a ni.

Pr No.96/2021 (SCP) Dated Serchhip, the 30<sup>th</sup> March, 2021
Issued by District Information and Public Relations Officer; Serchhip District, Serchhip.

## GENERAL OBSERVER AND NODAL OFFICER MEETING HELD TODAY



**Dated Serchhip, the 30th March, 2021:** Mr. Lokesh Kumar, IAS, the general observer for 26- Serchhip ST AC bye election and Nodal Officers for the the same bye election meeting is held today at DC Meeting hall.

In this meeting, Mr. Lokesh Kumar said that the meeting is not for the review of all their initiatives taken so far but the introduction and general discussion of the coming election. Nodal officers give their introduction and tell him their responsibilities and other important matters from their point of views. Interaction and discussion follows after this introduction.

Meeting is attended by Mr. Kumar Abhishek, IAS, DEO & Returning Officer, Mr. Amol Srivastava, IAS, ARO, Mr. Stephen Lalrinawma, SP and all nodal officers of bye election.