

## PRESS RELEASE

① 03838-226217 Tele-Fax: 03838-226218 Email: diproserchhip@gmail.com

PR (SCP) No.101/2021

## SERCHHIP DISTRICT MAGISTRATE LEH SP TEN JOINT PRESS BRIEFING NEI



**Dated Serchhip, the 3rd April, 2021**: Vawiin hian District Election Officer's Media Centre hmalaknain DC Meeting Hall ah Serchhip District Magistrate Pu Kumar Abhishek, IAS leh Superintendent of Police Pu Stephen Lalrinawma, MPS te chuan Joint Press Briefing an nei.

Pu Kumar Abhishek chuan, Bye election lo awm tura hmalakna hrang hrang tarlang in; inthlanna puan a nih rualin Model Code of Conduct viltu team te, Expenditure Monitoring team te Media Certification and Monitoring Committee te chuan hna an thawk nghal a, Static Surveillance team pathumte pawhin Gazette notification chhuah ni atangin hna an thawk tan ve leh nghal bawk a. Election atana thawktu inruat te, Model Code of Conduct leh Expenditure Monitoring training pawimawh te neih tawh niin, vawiin last date of withdrawal thlengin engkim tluang taka kalpui a ni, a ti a. Tun thlengin MCC bawhchhiatna lian tham a la awm lo niin a tarlang bawk.

Pu Kumar Abhishek hian, vote thlak nia Covid19 laka himna tura Election Commission of India leh State sawrkar ruahmanna te engkim tha taka kalpui a nih tur thu pawh tarlangin, Polling Party te chu Covid19 invenna hmanraw tulte pek an nih tur thu te, vote thlaktu mipuite tana Sanitizers chhawp a nih tur thute, voters kum 80 chunglam te tan te, PWD person te tan te, Covid19 patient leh quarantine a awm mek te tana Postal Ballot facility buatsaih sak an nih tur thute, inthlan vote thlak hun chu zing dar 7 atanga tlai lam dar 6 inkar a nih thute a tarlang a, hei bakah hian he bye election atana Statutory Officers leh nodal officers te, election officials pawimawh dangte pawh a tarlang bawk.

Vawiin last date of withdrawal niah tumah in withdraw an awm loh thu tarlangin tun bye election ah hian candidate paruk an awm tur thu a tarlang a. Chung mite chu a hnuaia mi ang hi an ni:

SL.	Name of candidate	Address of	Party	Symbol
No		candidate	affiliation	allotted
1	Lalhriatrenga Chhangte	College Road, Serchhip	BJP	Lotus
2	P.C. Laltlansanga	Kulikawn II, Aizawl	INC	Hand
3	Vanlalruata	Maubawk, Aizawl	MPC	Electric Bulb
4	Vanlalzawma	Tuikhuahtlang, Aizawl	MNF	Star
5	Lalduhoma	Chawlhhmun II, Aizawl	ZPM	Hat
6	Ramhlun-Edena	Falkland, VC Road	Independent	Door Bell

Pu Stephen Lalrinawma, MPS, Superintendent of Police, Serchhip pawhin dan leh thupek kenkawh kawnga Police hmalak dan tangpui sawiin, Polling Station tinah Police pahnih dah an nih tur thute, special drive an neih mek thute, constituency chhungah check post siam belh a nih tur thute leh hmalakna pawimawh dangte a tarlang bawk.

Media mi kal khawmten zawhna an neih hrang hrangte zawtin hun an hmang bawk a ni.

Vawiina District Magistrate leh Superintendent of Police Joint Press Briefing hi Pu Lalmuansanga Ralte, MCS, Addl. DEO, Pu Amol Srivastava, IAS, ARO, Pi C. Laltleipuii, SDO Sadaar, Pu PC Laltanpuia, Addl. SP, Pu Vanlalhmachhuana, MCS, EO, Pu K. Saitluanga, MIS, Nodal Officer for Media ten an telpui a ni. Pr No.101/2021 (SCP) Dated Serchhip 3<sup>rd</sup> April, 2021 Issued by District Information and Public Relations Officer; Serchhip District, Serchhip.



## DISTRICT MAGISTRATE AND SUPERINTENDENT OF POLICE JOINT PRESS BRIEFING ON 26-SERCHHIP ST AC HELD TODAY

**Dated Serchhip, the 3rd April, 2021**:A second Press Briefing on matter of 26 Serchhip ST AC Bye Election is held at DC Meeting Hall by District Magistrate Shri. Kumar Abhishek, IAS, who is also a Returning Officer of the election in presence of Shri. Stephen Lalrinawma, MPS, Superintendent of Police today.

In this briefing Kumar Abhishek highlighted the programme of election scheduled by the Election Commission of India and their preparedness to hold peaceful free and fair bye election. He also pointed out that on this last date of withdrawal of candidatures no candidate withdraw their nomination and then six candidates shall contesting this bye election. Their names, addresses and symbol allotted are as below:

SL.	Name of candidate	Address of	Party affiliation	Symbol allotted
No		candidate		
1	Lalhriatrenga Chhangte	College Road, Serchhip	BJP	Lotus
2	P.C. Laltlansanga	Kulikawn II, Aizawl	INC	Hand
3	Vanlalruata	Maubawk, Aizawl	MPC	Electric Bulb
4	Vanlalzawma	Tuikhuahtlang, Aizawl	MNF	Star
5	Lalduhoma	Chawlhhmun II, Aizawl	ZPM	Hat
6	Ramhlun-Edena	Falkland, VC Road	Independent	Door Bell

On this briefing Shri. Stephen Lalrinawma, SP, Serchhip also highlighted various security measures that have been taken so far and other important security plans for the election.

District Magistrate and Superintendent of Police are accompanied by Shri. Lalmuansanga Ralte, Addl. DEO, Shri. Amol Srivastava, IAS, ARO, Shri. PC Laltanpuia, Addl. SP, Smt. C. Laltleipuii, SDO Sadaar, Shri. Vanlalhmachhuana, EO, Shri. K. Saitluanga, MIS, Nodal Officer for Media, and other election Officials.

